Nejnovější recenze ze sekce Domácí diagnostické testy
- skvělé
- Opravdu je dost presny
- Chytla jsem ho i v dobre sleve
- Moc mi pomohl
- rychlost
- ok
Testovací proužky používám již několik let ke kontrole glukózy. Doporučuji.
- žádná
Měření úplně mimo - srovnáno s laboratoří v rozmezí 30 minut, cholesterol laboratoř 7,4 , přístroj 5,7 , glukóza laboratoř 5,1, přístroj 6,1. Navíc drahé proužky. ( na cukr přesnější Glukolab, tam hodnota 4,8 ) . Nedoporučuji.
- Bohužel je potřebuji. Splňují účel.
je super doporučuje
- snadné použití
Spolehlivost.
- Jednoduchý domácí test
- dobrý
- Funguje, není co dodat
Rychlý a srozumitelný
- Snadná manipulace
Jsem diabetička. Zatím jsem na práškách, ale přesto potřebuji hlídat glykemii. Paní doktorka mi může napsat proužky placené pojišťovnu. Nestačí mi a u Vás máme přijatelnou cenu.
- Nemusim cekat mesice na termin na alergologii
- Muzu se otestovat sama
- Velmi nepohodlna manipulace, je treba cist navod jinak tech 500 korun muzete vyhodit rovnou z okna, malem se mi stalo
- Nektere zkusenosti s timhle testem tvrdi, ze neodhalil jejich alergii a muze tedy byt potencialne nebezpecny, pokud mu budete plne verit
Samotesty jsou super. Proste nemusite cekat mesice na termin alergologa a tise se dusit, ale udelate si test v pohodli domova. Co me dost neprijemne prekvapilo je priserna stavba testu s vytahovacim suplickem, ktery musite vytahnout. presne 15 minut po pridani hlavnich ingredienci. Nepovedlo se mi to a videla jsem jen pul carky. Vysledek sice negativni ale verte tomu, ze…
- rychlé měření hladiny krevní glukózy opravdu během 5 sekund
- malý rozměr produktu, vejde se i do malého příručního zavazadla
- velmi jednoduché ovládání glukometru
používáme dlouhodobě, spokojenost, jednoduchá manipulace, výsledek přesný, nyní i pěkná cena
- Výhoda
Výhoda